30/6

Kom precis hem från en promenad, gick med Elias ner till hans jobb, drack lite vatten sen så fortsätte jag att gå hem till pappa för att hälsa på där, men dom var inte hemma så gick hem igen. Sitter just nu ute på balkongen och äter jordbuggar och njuter i solen. Ska snart gå in och göra en massa tonfisksallad, muuums!! 

Imorgon ska jag på introjobb, ska jobba på kullen under sommaren så ska prova på att jobba nu i tre dagar. Sen börjar jag att jobba där v.29! Så det är spännande, att prova på något nytt och jobba med äldre. Börjar kl.14 imorgon och jobbar till kvällen, första gången som jag ska jobba kväll. Är bara van med dagsjobb då jag brukar jobba på förskola. Så lite nervöst men samtidigt ska det bli kul!! 

 



kvälls promenad

Tog en kvälls promenad tillsammans med Sara och Niklas ikväll, så himla fint och skönt väder ute! 
Älskar att jag börjat fått upp tagget till att börja träna igen, nu när det är uppehåll från dansen. Så har börjat göra övningar hemma, och gör även 30 dagars squats challenge. Så ska bli kul att se om det blir någon förändring! :D 

 

Skärså

För någon vecka sen åkte jag E, Sara, Niklas, Hasse och Anita (elias & niklas föräldrar) och deras mormor och åt på en restaurang i Skärså. Väldigt trevligt var det, ända negativa var att maten var så salt och att det blåste så mycket, men annars var det jätte fint väder och trevligt! 

*
 

namngivning

Igår var det namngivning för Viggo, så massa go fika, kul att träffa släkten, och all kärlek till lilla Viggo Stig Fors <3 Moster älskling! 

Viggo med morfar (min pappa) 


 
Idag har det varit strålande väder, så tog cykeln hem till mamma, solade och var med Sandra, Erik och Viggo. Viggo har fått en liten pool så den invigdes såklart! Till middag blev det grillad oxfilé med potatisgratäng, grillade majskolvar och sallad <3 jag lovar, jag smaka lika gott som det låter!! 
Efter maten gick jag och Sandra på en promenad med Viggo! 



 

25/6

Idag ska jag åka till Mamma och baka med Sandra inför namngivningen åt Viggo på lördag! 
Så det blir en bakdag med massa olika kakor tillsammans med min syster, en bra dag om man frågar mig :D 

 
 



hos pappa

En till dag hemma hos pappa idag, då min stora syster kom hem idag!! Så har solat eftersom det var så fint väder idag, och badat fötterna medans jennica badade. Blev bjuden på grillat igen, och som vanligt lika gott!! :) 

 

my day

Idag när jag vaknade mådde jag bra, lite annat för Elias och Alex som mådde lite sämre. Vi gick och åt på osolemio med Niklas och Sara sen efter det åkte vi till borgaparken, killarna spela fotboll och jag & Sara satt i solen och njöt! 
Efter vi varit där gick jag, E och Alex hem till pappa och hälsade på där. Solen var så varm fortfarande så satt och njöt i solen, lekte med Jennica och så blev vi bjuden på grillat av pappa, vilken var hur gott som helst! Senare mot kvällen satt vi och spela fia med knuff. :) Nu ligger jag i sängen och ska sova! Så godnatt. 


 


 
 
 

Midsommar

Min midsommar firades hemma hos Hanna & Rickard tillsammans med Elias, Alex och Nattis.
Vi umgicks, myste ute på balkongen, åt god mat och efterrätt osv! Senare mot kvällen åkte vi hem till Oskar, där det var en 'hemma fest'. Var där hela kvällen/natten sedan åkte vi till Max och åt mumade fylle mat. 
Jag hade en riktigt trevlig midsommar och hoppas ni alla andra också hade det! :) 

 

 
 
 

just nu

Har jag tänt ljus överallt sitter i soffan och bloggar, äter vindruvor och njuter!
Idag har jag varit hemma hos mamma och vi har bakat olika bullar till min systers son namngivning som är nästa helg! Sandra, Viggo och Erik kommer redan på lördag natt(!!) Som jag längtar efter min syster nu, och självklart min goplutt som har blivit så stor nu! Kryper omkring överallt och reser sig även upp och går när han håller i saker! Jag har även städat hela lägenheten idag, känns så skönt att ha det ny städat! 

Imorgon är det midsommar, jag och E har änså länge ingen plan inför morgondagen. Men nånting blir det väl säkert! Har handlat kött idag som jag har tänkt att vi ska grilla imorgon. Göra nån god sallad med fetaost osv! och så hoppas jag på ett trevligt sällskap! 


 
 

route 84

I lördags efter att jag varit och tittat på balen åkte jag Elias, Kristian, Oskar och Tora till route 84 för att äta middag! Som vanligt så himla gott men så mäktigt också så orkade inte riktigt all mat. Efter det åkte vi hem till oss och titta på en film! Mysigt avslut på den dagen :) 


 
 



student och bal

Kommer lite få bilder från balen och en bild från studenten. Balen var igår och jag var ner med Elias och Kristian och skulle kolla, men så träffade jag Frida där nere så kollade på balen med henne medans killarna stod en bit längre bort (då dem inte vela stå så långt fram) hehe. Men måste bara säga detta, att jag älskade att se alla vackra klänningar och håruppsättningar som alla hade! Självklart var killarna fina i sina kläder osv också, men tjejerna finns det mer att kolla på! Så så så FINA klänningar!! 



Och så måste jag bara lägga upp en bild på mig och min fina baldejt! Ett år sen är det nu sen vi tog studenten och gick på balen. Bästa du <3 tack för den fina dagen tillsammans med dig! 

 
 

Födelsedagsfirande

I fredags fyllde Elias 23 år plus att det var studenten! Så dagen började med att vi klev upp åt frukost i solen, sedan åkte vi vidare till Maxi för att köpa en tårta. Sen var det bara att åka hem dirket göra sig klar för att gå ner på stan och se på studenttåget. Saknar min student, det var så kul och verkligen ett minne för livet! Så jag hoppas ni studenter NJÖT så in i bomben!! Sen under dagen kom det främmande ända till kvällen då det var dags att äta middag, så vi gick och åt pizza och gick sedan hem för att börja förfesta! Kvällen vart väl inte så lyckad (iallafall inte för mig) jag fick så ont i magen tråkigt nog. Så gick inte så bra att festa för mig. Men de andra festa och så gick vi ut lite försent så vi kom inte in på hogges (då alla studenter var där inne) så vi fick gå på olearys och där var inte ens dansgolvet öppet. Och det sög verkligen, så vi satt vid ett bord och drack lite drinkar och vänta ut tiden typ. Menmen, bästa sällskapet ändå så ska inte klaga <3 

 

Fick en blomma

Idag på jobbet fick jag en blomma av en familj, vart så himla glad! Det var troligen min sista dag på Edsta idag, så har kramat om alla barnen så mycket jag kan idag! Gud vad jag kommer sakna dom allihop! Jag längtar redan till hösten då jag förhoppningsvis får träffa dom igen <3 Med en tår i ögat idag när jag åkte hem är jag så otroligt glad över att jag varit på Edsta, världens bästa barn och arbetskamrater! 

Efter jobbet idag åkte jag hem till pappa och fick äta middag där, efter det tog jag med mig Jennica hem och så baka vi, det är nämligen Elias födelsedag imorgon så självklart ska det bakas! Vi bakade en silviakaka, gjorde en glutenfri, första gången jag gör en glutenfri så hoppas gästerna tycker dom är god!
Nu sitter jag i soffan, har tänt lite ljus och äter jordgubbar! Älskar jordgubbar, så somrigt och jag tycker att sommar är awesome så sommar känslorna kommer in! 


 
 

New in

Har och vart och köpt lite inrednings saker till lägenheten, hade ett presentkort som jag måsta använda innan det gick ut. En hjärtskål och en hjärtform, (jag älskar hjärtan) tycker dom är så fina så kunde bara inte låta bli! 
Sen har jag köpt två ljuslyktor. Sen har jag köpt ett hårband som man sätter över dounten (munk) som jag kallar den. Den är blommig och somrig! 




 
 

Middag med bestie

I lördags var jag och Hanna ut och åt på medelhavskvällarn, var så gott och så trevligt! Vi drog sedan vidare på Manis och satt där ett bra tag tills vi gick och skulle titta på en film men just då kom Elias så då åkte vi hem! 
När jag kom hem la jag mig i sängen startade en film och åt popcorn! 




 
 

Tävling, uppvisning

Till sist nu har jag haft dansuppvisning som var så roligt som vanligt, nån dag efter åkte vi iväg till Nyköping och tävla, Vi kom 2a så det är bra gjort, var inte många poäng ifrån att vinna så vi är väldigt stolta och glada. Smallstars vann MVP det största priset man kan vinna på hela tävlingen(!!!) Så GRATTIS bästa ni <3 
Tävlingshelgen går fort som vanligt men alltid lika roligt, finns inget roliagre än att åka iväg med alla lagen, speciellt sitt eget och iväg och tävla tillsammans<3 
Vi har även haft våran sista träning och så gjorde vi en lag-mys-kväll! Med massa gotta och lekar, hehe! Detta lag älskar jag SÅ mycket! 

 
 


 
 

grillning

Jag har jobbat så det är väl det jag gör om dagarna förutom helgerna då jag är ledig! Vi har varit upp till storaberget med barnen och grilla, och som tur var var det otroligt fint väder den där dagen, det var så härligt!! 
Min goplutt till "lilla" syster har även fyllt år, hela 5 (!!!) år ??! Tiden bara rinner iväg och nu har hon bara ett år kvar på förskolan sedan börjar hon på förskoleklass. Åkte dit på hennes födelsedag åt lite mat och fika tårta och kakor. Som jag älskar den tjejen <3 <3 

 

I'm back

Hej, vet inte riktigt vart jag ska börja. men har slagit ihop en massa bilder som en sammanfattning om vad jag gjort sen jag sist blogga! Så nu kommer det komma ut lite olika inlägg så håll utkik. 

Börjar iallafall med att lägga upp en bild när jag och Sara tog med Stella till maln och sprang av oss lite, det var en trevlig kväll! Dock blev det lite kallt :) 
Sen har jag, Elias och svärmor varit till Elias moromor i Söderhamn på besök. Där fick vi förrätt, varmrätt och efterrätt och det var så mumsigt! Vi fick även massa saker att ta hem till lägenheten :) 

 

RSS 2.0