långfredag

Bilder sen långfredagen!


Onsdag

Är på en liten rast just nu, nyss läst böcker för barnen!
Till mat idag fick vi påsk mat & fruktsallad med grädde till efterrätt, mumsigt! Vet inte riktigt när jag slutar idag men går direkt hem och vilar lite. För är så himla trött.
En bild sen imorse när jag gick till dagis :)


the most wonderful boyfriend, you and me <3!

Första puss bilden som togs på oss!



























Vi har vart tillsammans i 2 år 6 månader & 16 dagar. 10 september 2010.  Fast egentligen mer, för du var min innan den dagen. Jag älskar min pojkvän väldigt mycket, är så glad att han är MIN! Att få uppleva många underbara minnen tillsammans med honom, och många fler kommer det bli. <3 always and forever!


Karlsson på taket

Snabbt inlägg!
Sitter iallafall med jennica och kollar på Karlsson på taket!
Känner mig lite trött så blir nog en tidig kväll ikväll :) godnatt alla!


söndag

Har nyss pratat med älskling i skype i över en timme, där är det jätte varmt soligt och fint. Lite avis man blir då.
Vet inte rikigt vad jag ska hitta på och göra idag, mysa & leka med jennica. Träningen var inställd idag, så får väl träna lite själv här hemma. Annars ska jag nog bara ta det lugnt, titta på one tree hill och vila ut mig tills en veckas praktik igen!! även sista veckan som jag praktiserar, lite tråkigt.. Det är ju även lång fredag nu till veckan, så då ska släkten träffas, sitta ute på isen och angla, dricka & ha det väldigt trevligt!



Med andra ord

Är hemma hos Frida ikväll med Niklas & Kristian. Vi har spelat (med andra ord) fast jag är sjukt dålig, haha! Ska fortsätta snart, när killarna har "chilla" klart.. Fast kvällen är trevlig med mycket skratt!


underbar lördag

Började lördagen med en riktigt god frukost! Satt mig sedan i solen en stund, för det var så skönt i solen!
Efter det har jag bara tagit det lugnt, fast har alldeles nyss tränat en timme, härligt!!
Tänkte ringa Niklas nu så ska vi iväg och sola lite, så jag får lite färg på mig. Vill inte känna mig allt för blek när jag ska vara med Frida senare, haha! & även inte vara blek tills min älskling kommer hem.
Ikväll ska jag som sagt vara med Frida, så då blir lördagen genast mycket bättre! skriver mer sen.
kram på er!

      tränatränaträna<3





 
 

Hot chili

Nyss vart och ätit på hot chili med familjen, var väldigt gott!!
Idag på praktiken har jag ritat en hel del "datorer" till barnen, blev söta faktiskt!
Äntligen helg, vila, umgås med fina Frida som kommer hem från utlandet idag. Wiiho!! Men ikväll ska jag bara ta det lugnt ligga i sängen och kolla på one tree hill, & så kanske Elias ringer senare igen, hihi. (hoppas)!!
Imorgon ska jag vara med Frida, prata mysa film kik säkert :D
Lite kort från dagis idag.


Fredags fika

Sitter nu på en kort rast med god fredags fika! Om en stund ska jag gå ut med barnen sedan är det lunch. Slutar vid 5 halv 6 idag, så åker direkt hem och äter sen ska jag iväg och sola med Niklas! Har inga speciella planer för ikväll, så skriver mer sen. Kram på er!


Beställt hem!

Dessa skor beställa jag precis hem!! As glad tjej. Sitter även och pratar med Elias på Skype, fast han är väldigt osocial...? Kollade även lite mera på internet och känns som jag bara vill ha & ha. hihi.
Känner mig trött så blir nog en tidig kväll, om jag kan slita mig ifrån one tree hill senare. Så skriver mer imorgon!
Kramis


Rast

Sitter nu på lunch rast, nyss "nattat" barnen. Känner mig lite trött och har väldigt ont i nacken, legat lite konstigt med kuddarna inatt tror jag!
Slutar tidigt idag, så då ska jag ta en promenad hem och hitta på något. Får se om Niklas kommer förbi på fika.


Klackar

Hållt på gått med dessa skor hela kvällen, vill så gärna kunna gå bra i höga klackar!!  och så är jag så sjukt sugen på att köpa de där silvirga skorna som jag visa för någon dag sen. Dom är ju billig så varför inte köpa?
Har även testat en massa sommar kläder, känner mig sugen efter det nu! Bort med snön och hit med sol&värme<3


tisdag

förlåt för dålig uppdatering, men har mått väldigt dåligt dem senste dagarna. Började med i lördags efter maten, sen blev allt bara värre på söndagen. Så har vart hemma nu från praktiken i två dagar. Men mår mycket bättre nu så ska dit imorgon igen!!
Medans jag har vart dålig har jag fått besök av Niklas, han köpte en risifrutti åt mig, för det var den ända jag fick i mig. Sen har jag velat träna, men har inte haft någon energi i kroppen, vart trött, haft väldigt ont i magen så har inte kunnat träna heller. Men nu när jag mår bättre så ska jag börja igen. Måste bara ta det lite lugnt, vill helst inte anstränga mig så hårt så jag mår dåligt igen!
Ikäll har jag kollat på Simba med Jennica och pappa, sedan legat i min säng och kollat på one tree hill och det kommer jag nog göra nu tills jag somnar. Så sov gott alla! godnatt. -
Kram på er!


Last night

Igår kväll var jag iväg och festade, träffade trevligt folk och hade det väldigt kul! Bäst av allt var väl ändå förfesten, blev en massa strul senare under kvällen, men det vart en bra kväll ändå!
När jag kom hem ringde jag Elias på skype, eller trodde det var han tills jag hörde en helt annan röst, då var det Niklas och Andreas. Så snackade med dem väldigt länge om olika saker. Slutade med att jag somnade medans jag pratade, så vakna upp kl 8 i morse med telefon på kudden, död. Så hoppas jag inte snarka, hahaha.
Iallafall ska jag snart åka iväg och träna, är lite trött och sliten men går nog bra!
Här kommer det lite bilder igår kväll.


stan

Har nyss kommit hem från stan med jennica och mathilda! vi gick runt och kikade på kläder.
Sedan gick vi och fika glass på fyren, mumsmums. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och vila en stund, fick så väldigt ont i magen. Så hoppas det går över til ikväll när jag ska iväg och festa med mina brudar! skriver mer sen, kramis! :)


mathilda sover över inatt!

Just nu sitter jag och mathilda på mitt rum, jennica kom in nu och håller på bjuder på "tårta & kaffe".
Vi ska snart ut och gå sväng, sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Men något roligt blir det ju eftersom det är mathilda vi snackar om! haha.
Tror nog att vi ska fixa en blogg åt henne med, awesome! skriver mer sen!
kram på er :)

En gammal bild på mig & mathilda 2010!
 
 
 
 

bakning & ny header

Har skaffat en ny header som Katrin Orrell gjort åt mig, väldigt fín! :) (katrinorrell.devote.se)
Ikväll har jag bakat igen med Jennica, chokladkladd muffisar, de blev as god + ett glas mjölk.
Nu ska jag bara vänta till att Elias ska logga in, så vi kan prata lite. Sen ska jag nog ta en dusch och krypa ner i sängen och kolla på one tree hill.
Har kollat lite på nelly och har kollat på dem här skorna hur länge som helst och vill ha dom, tror jag!
Så funderar på köpa dom faktiskt :)
 
 
 
 
 
 
 



 

Rast

Ligger i soffan och har rast, känner mig jätte trött och har lite ont i magen. Snart ska jag gå till de söta barnen igen och dega igen! Vet inte riktigt när jag slutar idag, men kommer nog ta en liten sovpaus när jag kommer hem.
Igår hörde jag även från min klasskompis Jessica att jag fått kicken från teatern, men har själv inte hört något från läraren. Så ska ta kontakt med honom och höra hur allt ligger till.


Mys middag med Frida

hejhej :)
Åkte ner på stan förut för att vara med frida, vi gick runt på stan och kikade lite, jag köpte även en skjorta på JC.
Senare gick vi och åt på hot chili, pratade en hel del och hade det mysigt. Efter en stund kom Nklas och Alex och satts sig och drack en kaffe, pratade osv. :) Niklas pratade om hur han hade haft det i Miami, låter som att han har haft det rikigt rikigt bra!!!
Får se nu om jag hinner träffa Frida en sista gång innan hon också åker iväg utomlands. Blir så avis, vill också åka iväg någonstans där det är varmt!
Nyss pratat i skype med Elias, så nu tänkte jag tvätta bort sminket och sånt, sedan krypa ner i sängen och kolla på ett avsnitt av one tree hill.





                                                             Myspys på hotchili

                                                                    Skjortan från JC
 

Rast

Hellu!! :)
Är på praktiken och sitter & har lite rast, om en timme slutar jag och då ska jag till nästa dagis för att hämta Lill jennica!
Vi hittar väl på nå lite skoj. Senare ska jag iväg för att vara med frida, wiho :)
Skriver mer senare, kramis


Godnatt

Hejhej :)
Min dag har vart väldigt seg, började vid kvart i 8 i morse och kom hem vid halv 4. Sen har jag mest bara legat och kollat på one tree Hill, har vart så sjukt trött idag. Pratade även med Elias en sväng på Skype, saknar honom verkligen. Vill bara hålla om honom och pussa på honom<3
Så nu tänkte jag krypa ner i sängen och sova, har även älsklings skjorta på mig. Hans lukt börjar försvinna, haha. Usch.
Ja iallafall börjar jag kvart över 7 imorgon så ska sova sött, ska även vara med Frida imorgon, umgås, prata, äta på hot chili & allmänt bara ha det mysigt! Godnatt, kramis<3


Måndag kväll

Hellu :)
Efter att jag ätit pratade jag med älskling i Skype ett tag. Sen efter det tränade jag! Nu har jag tränat klart, det var skönt som fan att träna, speciellt nu när jag legat dålig hela förra veckan.
Nu tänkte jag ta en dusch sedan krypa ner i sängen och kolla på ett avsnitt av one tree hill<3 sen blir det nattinatti, för imorgon börjar jag kvart i 8, så godnatt. Kramis <3


Bakning

Hejhej :)
Idag efter jag kommit hem ifrån praktiken så bakade jag chokladkladdmuffin! Väldigt goda blev dom. Just nu dansar jag med Lill jennica, hon håller på dansar till låten mandinga - Zaleilah ;) skaka rumpa är hon bra på! haha.
Om en stund ska jag äta, sen efter det hade jag tänkt att träna lite mage och rumpa. Skriver mer sen :) kramis


Första praktik dagen

Godmorgon!
Påväg till min praktik som jag ska vara på i tre veckor nu :) det kommer nog bli väldigt kul, och ännu bättre är att jag får vara med små barn! Skriver mer sen:)


Gamla tider


Mina senaste dagar

Har inte bloggat på ett tag, men har mått jätte dåligt! Fjärde dagen idag som jag har haft ont i magen konstant. Så imorgon åker jag till doktorn för att kolla upp vad som är felet.
Men lite bilder på mina senaste dagar kommer här :) något positivt är att man får prata i Skype med älskling <3


skype med älskling

hejhej :)
Har nyss pratat i skype med elias i över en timme!
vi har pratat om allt möjligt, blir så glad när jag hör hans röst! det har bara gått någon dag och jag saknar honom redan. Men det är tur att skype finns så att vi kan prata med varandra :)
Ikväll har jag mest legat i sängen och kikat på one tree hill. Tänkte nu träna lite mage och rumpa, hihi.
Efter det ska jag dricka mig en god smoothie, läggga mig i sängen och kolla på ett till avsnitt av one tree hill!
Imorgon bitti ska jag nog kliva upp i tid, dricka en smoothie, ringa till en praktik plats, ut och jogga samt väntas av ett samtal från älskling! hih. blir nog en bra start på dagen. Har inga planer under dan, men till kvällen kommer kanske min goa kompis mathildaoch sover med mig en natt! får se hur dagen slutar :) bloggar mer imorgon. kramis!

Måndag

Helu :)
Idag har jag och jennica tagit det lugnt, gjort en smoothie med kiwi, banan, hallon & blåbär<3 blev väldigt gott!
Senare bada vi och efter det åkte vi ner på stan en sväng och vi åkte även hem till Hasse & Anita (elias föräldrar) en sväng för att hämta lite papper.
Nu är vi hemma igen kollar på tv och myser. Skriver mer senare, kramis :)


New in

Tänkte visa vad jag köpt nu i veckan!

Fem minuter

Hej :)
Vaknade 10.20 kollar på mobilen och 3 missade samtal på Skype från älskling.
Jag blir så arg!! Fem minuter missade jag honom, kunde du inte vart inloggad liten stund till?
Får hoppas på att jag inte missar honom nästa gång. Känns sjukt konstigt & jobbigt att han är så lång bort från mig. Men kändes genast mycket bättre igår när han skickade världens gulligaste sms till mig!<3
Iallafall hade jag tänkt kliva upp nu, äta frukost med familjen. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, men träning vid 4. Ha en bra dag alla, skriver mer sen!
Bild på mig & lilljenca sen igår :)


Stan med frida

Hellu :)
Sovit väldigt dåligt inatt, Elias åkte iväg vid 4 inatt så var väldigt ledsen! Saknar han redan.
Nu är jag påväg ner på stan, ska vara med frida. Ska köpa lite kläder & sedan fika. Ikväll vet jag inte vad som händer, men blir nog bara hemma med familjen och tar det lugnt. Skriver mer sen!
Bild på Elias inatt innan han åkte, han är så fin min pojke <3


Sista kvällen<3

Hellu :) nyss ätit kebab tallrik med älskling & hans familj. Sista middagen tillsammans plus att jag & Elias firar 2 & ett halvt år<3
Nu ska vi packa resväskan & efter det ska vi äta chips med dipp och bara mysa med varandra <3 lägger ut någon bild senare ikväll. Nu kommer det bara från dagen :)


RSS 2.0