dance

Om en stund drar jag iväg på den sista träningen innan vi åker iväg och tävlar i helgen, måste nöta nöta ikväll så allt sitter 👌
Och det börjar bli lite nervöst, + att vi fått fler motståndare! 




VM GALA

I lördags var det sån fin dag ute och ingen blir gladare än mig, älskar att våren börjar komma och solen och värmen 😍
Jag och E åkte ner på stan och fika lite på jambo, sedan gick vi runt lite på stan och jag köpte ett par randiga lite pösiga byxor från gina, älskar dom!! 

Sen åkte vi hem och Niklas och Kristian kom över på en fika, sen börja jag göra mig lite ordning för kvällen, då jag skulle iväg på VM galan! Julle allstars hade en gala som bestod av musik dans och massa god mat! Hade en riktigt bra kväll, vid 11 tiden stod jag i garderoben med Elin och jobba där till kl 1, sedan gick jag vidare in på Hogges för att träffa Elias, Hanna och Rickard 👌



picture

Eftersom jag varit hemskt dålig på bloggen igen så tänkte jag lägga upp bilder som vanligt från mina veckor som varit sen sist! 
Har varit hundvakt åt Stella en vecka så självklart bilder på henne 👌
















Min vecka

denna vecka har inte varit så toppen, har haft ont i huvudet hela veckan och jag vet inte vad det är för fel, men sjukt ont gör det!
missa träningen i onsdags för jag hade så sjukt ont, idag har jag fortfarande ont men ska åka och träna iallafall!
veckan har iallafall bjudit på ganska mycket sol, och det är så skönt att få se solen och ha värme istället för grått och regnigt väder!
Här kommer iallafall lite bilder sen veckan 🙆











underbara söndags sol

Idag är det så sjukt fint väder och jag har suttit ute på balkongen och ätit frukost i solen, så himla underbart! Känns som våren kommer åh jag kan inte göra nånting annat än att ÄLSKA det! 
Nyss har jag varit på öb en sväng med Hanna, sen när jag kom hem satte jag mig ute igen med lite apelsin och melon 👌
Nu sitter jag i soffan, ska till Hanna vid 5 sedan är det dags för träning! 




RSS 2.0